Werfverkeer en schoonmaak straten

Geplaatst op 03 mrt. 2011

Geachte mevrouw, geachte heer

Momenteel worden de hellende tuin en het tweede deel van de pendelparking uitgegraven. Het was de bedoeling dat het werfverkeer via de Koningin Fabiolalaan en Timichegtunnel naar de R4 zou rijden. Door de vertragingen in de afwerking van de Fabiolalaan, was er geen andere mogelijkheid dan dit verkeer langs de Koning Boudewijnstraat en de Aaigemstraat te laten rijden. Deze situatie zal eind mei zijn opgelost.

De aannemer reinigt het wegdek minstens een keer per week. Aangezien hij de parkeerplaatsen of riolering echter niet kan schoonmaken door de geparkeerde wagens, is er nu ook een afspraak gemaakt met IVAGO.

IVAGO zal, zolang het nodig is, regelmatig de Aaigemstraat, de Koning Boudewijnstraat, de Tenderstraat en Frans De Potterstraat grondig reinigen. Er zal dan ook op dinsdag en vrijdag een parkeerverbod worden geplaatst in bepaalde delen van de genoemde straten zodat ook de parkeerplaatsen en greppels kunnen worden meegenomen. Omdat het wegens de parkeerdruk onmogelijk is om in alle straten gelijktijdig parkeerverbodsborden te plaatsen, zal er dus telkens een gedeelte of kant van een bepaalde straat grondig worden gereinigd. IVAGO is hier op vrijdag 25 februari 2011 mee gestart in een deel van de Aaigemstraat. In de volgende weken en maanden wordt telkens een ander deel van de genoemde straten grondig gereinigd.

Daarnaast blijft het gewone veegschema verder lopen voor de volledige stationsomgeving. Dat wil zeggen dat er manueel wordt geveegd op dinsdag en donderdag en machinaal op vrijdag in de even weken. Met deze actie wil IVAGO bijdragen aan het proper houden van de stad. De aannemers blijven zoals afgesproken het wegdek minstens een maal per week reinigen.

We verontschuldigen ons voor de overlast.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt Project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be.

Lees hier de volledige informatiebrief (pdf - 200 kb).

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.