Werfverkeer op 13 en 27 oktober 2011

Geplaatst op 12 okt. 2011

Geachte mevrouw, geachte heer

Op 13 en 27 oktober 2011 wordt er beton gestort voor de dakplaat van het tweede deel van de ondergrondse parking. Op die twee dagen zullen er een 100-tal betonmolens af en aan rijden. Het storten van het beton moet namelijk in een korte tijdspanne gebeuren.

Er wordt naar gestreefd om alle betonmolens via de Koningin Fabiolalaan te laten rijden. Aangezien een van de twee betonpompen zich op het busstation zal bevinden, moet een deel van de betonmolens de busbaan volgen op het Koningin Maria-Hendrikaplein. Ze moeten daartoe een scherpe bocht maken vanuit de Koningin Fabiolalaan. Mocht dit te hindelijk zijn voor het openbaar vervoer, voetgangers en fietsers is het mogelijk dat een deel van het werfverkeer via de Aaigemstraat en de Koning Boudewijnstraat rijdt.

Er is aan de chauffeurs gevraagd om de snelheidslimieten te respecteren.

We verontschuldigen ons voor de overlast.

Met vriendelijk groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Download de informatiebrief hier. (pdf- 199 kB)

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 / 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.