Werken aan het kruispunt Valentin Vaerwyckweg - Sint-Denijslaan - Timichegtunnel en aan het kruispunt Sint-Denijslaan - Voskenslaan

Geplaatst op 08 mrt. 2011

Geachte mevrouw, geachte heer

Op vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart 2011 (behalde bij weerverlet) zal de aannemer de afwerkende asfaltlaag gieten op het kruispunt van de Valentin Vaerwyckweg - Sint-Denijslaan en Timichegtunnel. Op diezelfde dagen zal er ook een toplaag worden gegoten op de hoek Voskenslaan - Sint-Denijslaan.

Dit houdt gevolgen in voor het verkeer:

  • op vrijdag 11 maart 2011 wordt de kant van de Hogeschool gegoten. Concreet houdt dit in dat men die dag niet via de Valentin Vaerwyckweg naar de Sint-Denijslaan kan rijden, maar wordt omgeleid via de afrit van de R4 aan de Dupuislaan om zo verder zijn bestemming in de Sint-Denijslaan te bereiken. De ondergrondse perking van de Hogeschool en de sporthal zijn op dat moment niet toegankelijk voor auto's via de Sint-Denijslaan. De Hogeschool voorziet een alternatief voor de parking.
  • op vrijdag 11 maart 2011 wordt eveneens een eerste deel van de toplaag gegoten op de hoek Sint-Denijslaan - Voskenslaan. Het verkeer zal door kunnen, maar er zullen verkeerslichten worden geplaatst zodat er beurtelings kan gereden worden.
  • op zaterdag 12 maart 2011 wordt de toplaag aan de kant van de Timichegtunnel gegoten. De parking blijft open en de Sint-Denijslaan is dan terug via de Vaerwyckweg te bereiken.
  • op zaterdag 12 maart 2011 wordt ook het resterende deel van de toplaag op de hoek Sint-Denijslaan - Voskenslaan gegoten. Er wordt opnieuw beurtelings verkeer voorzien.

De pendelparking blijft gedurende de werken toegankelijk, soms over een verminderd aantal rijvakken.

Wij verontschuldigen ons voor de overlast.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt Project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be.

Lees de volledige bewonersbrief hier (pdf - 395 kb)

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.