Werken aan spoorinfrastructuur tussen station en Snepkaai

Geplaatst op 16 sep. 2021
Werken aan spoorinfrastructuur tussen station en snepkaai

Infrabel werkt verder aan de voorbereiding van de verdere verbouwing van het station en voert vernieuwingswerken uit aan de spoorinfrastructuur tussen het station en de Snepkaai. Meer specifiek wordt er gewerkt aan de sporen, de bovenleiding, de seininrichting en de spoorbundel.

Deze werken zorgen er onder meer voor dat de nieuwe perronsporen in de toekomst kunnen aangesloten worden op de spoorbundel.

Wanneer wordt er gewerkt?

De werken vinden voornamelijk 's nachts plaats, tussen 23u en 4u30, en duren tot maart 2022. Er zal ook regelmatig overdag gewerkt worden. Er wordt niet gewerkt tijdens de herfstvakantie en de kerstvakantie.

Tijdens de volgende weekends wordt er doorlopend (24/24) gewerkt:

  • 11-14 november en 20-21 november 2021
  • 4-5 december 2021
  • 14-15 maart en 21-22 maart 2022

Door het gebruik van machines en spoorkranen kunnen deze werken voor geluidshinder zorgen. De teams van Infrabel stellen alles in het werk om dit tot een minimum te beperken.

Lees hier de bewonersbrief.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.