Werken Kortrijksepoortstraat (juni-juli/2011)

Geplaatst op 23 aug. 2011

Persbericht, 23 juni 2011

De werkzaamheden aan de stadsring verlopen momenteel voorspoedig. Tegen het bouwverlof dat ingaat op vrijdagnamiddag 8 juli 2011 zal de noordzijde van de R40 volledig afgewerkt zijn.

Toch staan er nog een aantal ingrijpende werken op het programma. Op maandag 27 juni 2011 start de aannemer op het kruispunt Kortrijksepoort met de aanleg van de riolering. Deze riolering komt net rechts naast het tramspoor "richting centrum" te liggen. De Kortrijksepoortstraat inrijden van op de R40 wordt hierdoor onmogelijk vanaf maandag 27 juni tot en met vrijdag 8 juli 2011. De Kortrijksepoortstraat blijft bereikbaar. Trams, fietsers en voetgangers kunnen wel nog de Kortrijksepoortstraat bereiken via de stadsring. Gemotoriseerde voertuigen raden wij aan om de stadsring te verlaten via de Overpoortstraat, Kunstlaan of Eekhout om hun weg naar de Kortrijksepoortstraat of het centrum van de stad te vervolgen.

Voor meer informatie: Fabian Van De Velde 09/241.24.11 fabian.vandevelde@gent.be

U kunt het persbericht hier downloaden. (pdf - 44 kB)

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.