Werken spoorwegbrug Kortrijksesteenweg - Infrabel

Geplaatst op 07 mrt. 2013

Op 18 maart 2013 start Infrabel met onderhoudswerken om de brug te verstevigen. Tot midden juli 2013 zal de Kortrijksesteenweg ter hoogte van de brug volledig afgesloten worden. Omdat deze doorgang voor de werken aan De Sterre sowieso al afgesloten zal zijn, zal deze werf geen bijkomend effect hebben op de verkeerscirculatie ter hoogte van De Sterre. Lokaal verkeer kan de stationsbuurt-zuid bereiken via de Voskenslaan en de Krijgslaan.
Het tramverkeer zal weinig hinder ondervinden. De tram blijft overdag volgens schema rijden. Enkel tijdens de weekends van 6/7 april, 27/28 april en 18/19/20 mei 2013 is er geen tramverkeer mogelijk. Infrabel houdt u ook tijdens de werken op de hoogte via bewonersbrieven.

Bereikbaarheidskaarten stationsomgeving

Bereikbaarheid station voor voetgangers bij werken spoorwegbrug Kortrijksesteenweg

Omleidingskaart voetgangers (PDF - 1Mb)

Omleiding fietsers vanaf 18 maart tot 27 maart 2013

Omleiding fietsers vanaf 18 maart 2013

Bereikbaarheid station per fiets vanaf 18 maart 2013 (PDF - 2Mb)

Omleiding fietsers vanaf 28 maart 2013

Omleiding fietsers vanaf 28 maart 2013

Bereikbaarheid station per fiets vanaf 28 maart 2013 (PDF - 1Mb)

Kaart bereikbaarheid station met de auto

Bereikbaarheid station met de auto (PDF - 245Kb)

Zie ook presentatie klankbordgroep - Werken Infrabel spoorbrug Kortrijksesteenweg (PDF - 487Kb)

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.