Belangrijke wijzigingen wegens verhuis bus- en tramstation tussen 1 en 7 november 2010

Geplaatst op 22 okt. 2010

Verhuis tramstation

De verhuis van het tramstation is voorzien van 1 tot en met 3 november 2010. De dienstverlening van trams wordt tijdelijk aangepast. Vanaf 4 november 2010 rijdt tramlijn 1 door de nieuwe tramtunnel.

Let op!

Op 2 november 2010 vanaf 20 u rijdt geen enkele tram aan het Sint-Pietersstation.

Er worden 2 pendelbussen ingezet:

  • Sint-Pietersstation - Flanders Expo: halte Van Monckhovenstraat
  • Sint-Pietersstation - Zwijnaarde: halte Meersstraat

Verhuis busstation

Vanaf 8 november 2010 wordt het nieuwe busstation in gebruik genomen. Daarnaast worden nog twee haltes op het oude busstation bediend. De haltes in de P. Clementinalaan blijven in gebruik. Het oude busstation wordt een grote werfzone, waarin een veilige corridor wordt voorzien voor fietsers en voetgangers.

Lees deze infofolder

Affiche verhuis bus- en tramstation tussen 1 en 7 november 2010

Affiche verhuis busstation vanaf 8 november 2010

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.