Bewonersbrief: Sociaal-ruimtelijke studie stationsbuurt

Geplaatst op 22 okt. 2018
190522 Sit62 pgsp Situatieplan

UGent heeft de opdracht gekregen om van september 2018 tot begin 2019 een studie uit te voeren in de ruime omgeving van het station Gent Sint-Pieters. Na een analyse van het reeds bestaande cijfermateriaal gaan studenten binnenkort op pad om in kaart te brengen hoe de stationsbuurt momenteel wordt gebruikt door de huidige buurtbewoners, werknemers en pendelaars. Zij zullen er informatie verzamelen via interviews en groepsgesprekken met de buurtbewoners, handelaars, scholen enz. om zoveel als mogelijk kennis te verwerven over de buurt en de manier waarop de buurt ervaren en gebruikt wordt.

Meer informatie vind je in de bewonersbrief en op deze pagina.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.