Hoe zou jij de publieke ruimte langs de Koningin Fabiolalaan inrichten?

Geplaatst op 11 sep. 2023
GSP verbondenbuurtbewoners
Kom op 19 september 2023 naar de workshop in het VAC Virginie Loveling en denk er samen met andere buurtbewoners over na.

Zone B en Rijsenbergpark

In de zone langs de sporen aan de Koningin Fabiolalaan, tussen de Diamant en het project Rinkkaai, komen een park, een stadsgebouw met een school, sociale woningen en een fietspad.

Wandeling en workshop

We brengen een bezoek aan het terrein en daarna denken we na over de best mogelijke inrichting van het park en het publiek domein van die zone, zowel voor de huidige als voor de toekomstige buurtbewoners.

Praktisch

Wil je graag deelnemen aan de wandeling en de workshop?

Meld je dan aan bij de balie van het VAC om 18u45. De wandeling start stipt om 19 uur en de workshop vindt aansluitend plaats.

Als je wil deelnemen, stuur dan een mailtje naar wijkregisseur Ann.Manhaeve@stad.gent. Dit zorgt ervoor dat de inschrijvingen in het VAC vlotter verlopen.

Meer info over de workshop

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.