Geef je mening over de toekomstige mobiliteit in de stationsbuurt

Geplaatst op 19 jun. 2020
Geef je mening over de toekomstige mobiliteit in de stationsbuurt

OPGELET: Dit traject is afgelopen. Je kan niet meer reageren op de enquête.

Hoe zal je in de toekomst wandelen en fietsen aan het station Gent-Sint-Pieters? Waar kan je iemand aan het station afzetten of ophalen als je met de wagen komt?

Deze en nog veel meer vragen maken deel uit van een mobiliteitsstudie over de stationsbuurt die momenteel loopt. Een ontwerpteam heeft hiervoor verschillende mobiliteitsscenario’s uitgewerkt. En hierover horen we graag je mening!

Geef je mening tussen vrijdag 19 juni en zondag 28 juni

Dit kan op verschillende manieren:
• Vul de korte digitale enquête in (max. 15 minuten).
• Laat een post of like achter op het participatieplatform. Op dat platform leggen Maria, Mark, Lucas, Milan en Jamilla je uit wat de mobiliteitsscenario’s voor hen betekenen.
• Je kunt ook deelnemen aan een online gesprek: dit gaat door in kleine groepjes op woensdag 24 juni om 19u30 via het virtuele meetingprogramma Zoom. Het aantal plaatsen is beperkt en inschrijven is hier dus verplicht. Inschrijven kan via go.stad.gent/onlinegesprekPGSP.

Alle details over de scenario’s worden uiteengezet in een informatiebundel. Het is belangrijk om eerst deze bundel door te nemen voor je deelneemt aan de workshop.

Meer informatie

Alle buurtbewoners van de brede stationsbuurt kregen deze uitnodiging ook via een bewonersbrief in de bus. Lees hier de bewonersbrief. Hierin wordt ook uitgelegd hoe je ook zonder toegang tot het internet je mening kunt geven.

Deze mobiliteitsstudie loopt in het kader van het Masterplan Publieke Ruimte. Meer informatie over de mobiliteitsstudie en het Masterplan vind je hier.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.