Informatiebrief: planning nuts- en andere werken in de Koningin Fabiolalaan vanaf november 2009

Geplaatst op 01 nov. 2009

Eind 2009 verwacht het project Gent Sint-Pieters heel wat werkzaamheden van nutsmaatschappijen, die voorafgaan aan feitelijke projectrealisaties. Gasleidingen, elektriciteit (hoogspanning, laagspanning en straatverlichting), telefonie, waterleiding worden in een deel van de K. Fabiolalaan en de Sint-Denijslaan verplaatst, vernieuwd en vervolgens in sommige gevallen opnieuw tot in de huizen gebracht. Op uitdrukkelijke vraag van de projectpartners wordt gewerkt in synergie, d.w.z. alle vernieuwingen gebeuren op hetzelfde moment.

Hierbij vindt u de informatiebrief (pdf - 174kb) met een zo nauwkeurig mogelijke timing. Wij geven ook aan welke hinder wordt verwacht en hoe u deze kan beperken.

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 / 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.