Informatievergadering heraanleg Prinses Clementinalaan op 7 juni 2007

Geplaatst op 07 jun. 2007

Op donderdag 7 juni 2007 om 19 uur vond een informatievergadering plaats in verband met de heraanleg van de P. Clementinalaan, twee maanden voor de feitelijke start van de werken. Deze bijeenkomst vond plaats in de polyvalente zaal op de eerste verdieping van het C-gebouw van de Campus Schoonmeersen, Hogeschool Gent, ingang via Voskenslaan 270, 9000 Gent.

De uitnodiging vermeldde

"In augustus 2007 start De Lijn met werkzaamheden in de P. Clementinalaan voor de herinrichting van de straat en de aanleg van een centrale tram- en busbaan. Om u te informeren over de plannen, de fasering, de timing en de impact van de werkzaamheden organiseren de stad Gent en De Lijn een informatievergadering.

In het panel zetelen:

Martine DE REGGE, Schepen van Openbare Werken, Stadswoningen en Rationeel Energiegebruik (REG)

Karin TEMMERMAN Schepen van Stadsontwikkeling, Mobiliteit en Wonen

Dirk DE BAETS, Directeur-manager - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen.

Jan VAN OSTAEYEN, Afdelingshoofd Rollend Materieel & Vaste Installaties - VVM De Lijn Oost-Vlaanderen (Presentatie: klik hier (PDF - 1MB)

Hilde BALLEGEER, Voorlichtingsambtenaar - Dienst Voorlichting.

Voor meer informatie over het project Gent Sint-Pieters kunt u terecht in het Infopunt, Districtsgebouw NMBS-Holding, K. Maria-Hendrikaplein 2, 9000 Gent. Wij hopen u op deze informatieavond te mogen begroeten.

V.U. Daniël Termont, voorzitter Stuurgroep Project Gent Sint-Pieters "

Deze prent met de globale opvolging van de werkfasen (PDF - 145kb) werd meegegeven aan de aanwezigen.

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.