Infrabel schuift betonnen dakplaat Timichegtunnel dit weekend op zijn plaats op 18 & 19 oktober 2008

Geplaatst op 15 okt. 2008

Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het spoorwegnet, schuift in het weekend van 18 en 19 oktober 2008 de eerste dakplaat van de Timichegtunnel 31 meter in de richting van de Sint-Denijslaan. De werkzaamheden beginnen vrijdagavond 17 oktober 2008 om 22 uur en eindigen maandagochtend vroeg, voor de start van de ochtendspits. Het treinverkeer ondervindt geen hinder van de schuifoperatie. Klik hier (PDF - 88kB) om het volledige persbericht te lezen.

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 / 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.