Klankbordgroep mobiliteit op woensdag 11 maart 2020

Geplaatst op 27 feb. 2020
Klankbordgroep mobiliteit op woensdag 11 maart 2020

De eerstvolgende klankbordgroep staat volledig in het teken van de toekomstige mobiliteit in de stationsbuurt. Samen willen we vragen beantwoorden zoals ‘hoe zullen voetgangers, fietsers en auto’s zich in de toekomst verplaatsen op en rond het Koningin Maria-Hendrikaplein en het Koningin Mathildeplein en in de verdere stationsomgeving? Wat zijn de meest veilige en logische routes voor voetgangers en fietsers? Hoe garanderen we een vlot openbaar vervoer? Hoe krijg je een duidelijke oost‐west fietsroute, maar ook een noord‐zuid verbinding?

De klankbordgroep wordt een actieve workshop waar jij ook je inbreng kunt doen. Wil je je graag ook voorbereiden? Dan kun je informatie over eerdere mobiliteitsstudies bekijken op de infomarkt van 5 maart. Als je niet naar de infomarkt kunt komen, kan je de documenten vanaf 6 maart ook raadplegen op deze pagina.

De klankbordgroep vindt plaats op 11 maart van 19u30 tot 21u30 in basisschool Désiré Van Monckhoven in de Van Monckhovenstraat 34 9000 Gent.

Om praktische redenen vragen we je om in te schrijven voor deze klankbordgroep. Inschrijven kan via go.stad.gent/klankbordgroepPGSP. Geen internet? Bel Gentinfo op het nummer 09 210 10 10.
Inschrijven is mogelijk van donderdag 27 februari 2020 tot dinsdag 10 maart 2020 of zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.