Nieuwe aanvraag verkavelingsvergunning Rinkkaai

Geplaatst op 19 mei 2021
Nieuwe aanvraag verkavelingsvergunning rinkkaai

Rinkkaai diende een nieuwe aanvraag in voor de verkaveling van de zone C aan de Koningin Fabiolalaan. Rinkkaai wil tussen de Snepkaai en het toekomstige Rijsenbergpark een duurzaam bouwproject realiseren met 308 woningen en een aantal ondersteunende functies (bv. buurtwinkel, cafetaria,…).

In de nieuwe aanvraag wordt de potentiële oppervlakte voor handelsruimte beperkt. Dit was het voornaamste bezwaar bij de vorige verkavelingsvergunning. De aanvraag is ondertussen ook geactualiseerd om te voldoen aan de gewijzigde Vlaamse regelgeving en er werden nog enkele technische elementen op het vlak van het publiek domein aangepast. Het openbaar onderzoek loopt tussen 19 mei en 17 juni 2021. Het dossier met nummer 2021053113 vind je op het omgevingsloket https://omgevingsloketpubliek.omgeving.vlaanderen.be/

Meer informatie over het project Rinkkaai vind je hier.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.