Open oproep procesbegeleider cocreatietraject zone B

Geplaatst op 24 nov. 2021
Locatie Zone B

De Stad Gent zoekt een organisatie of een samenwerkingsverband om in het kader van het Project Gent Sint-Pieters een cocreatietraject te begeleiden. Het doel is om via activiteiten met de huidige buurt de gewenste ‘functie(s) anders dan wonen’ in de toekomstige nieuwbouwprojecten in de zone B langs de Koningin Fabiolalaan te onderzoeken en te bepalen. Het cocreatietraject zal 4 jaar lopen, met als vermoedelijke startdatum mei/juni 2022.

De Stad stelt hiervoor een jaarlijks budget ter beschikking voor de procesbegeleider. Om deze te selecteren werd een open oproep gelanceerd waarbij kandidaten hun projectvoorstel kunnen indienen.

Meer informatie over deze open oproep lees je hier.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.