Openbaar onderzoek voor gebouw A5

Geplaatst op 12 jan. 2024
Luchtfoto A5
Ontwikkelaar Triple Living heeft een omgevingsvergunningsaanvraag ingediend voor het bouwproject ‘de Stationsterrassen’. Het openbaar onderzoek vindt plaats tussen 11 januari en 9 februari 2024.

Het project ligt op bouwveld A5, aan de Esplanade Oscar Van De Voorde, naast de Timichegtunnel. Het maakt deel uit van de nieuwbouwprojecten langsheen de Koningin Fabiolalaan.

De Stationsterrassen

Het project bestaat uit drie delen: twee woontorens en een paviljoen. De twee identieke woontorens zijn 60 meter hoog en tellen in totaal 206 appartementen. Tegen de spoorbedding is er een paviljoen van één verdieping waarin een restaurant of café komt. Centraal tussen de torens en het paviljoen komt er een nieuw plein dat aansluit op de esplanade Oscar Van De Voorde.

De Stationsterrassen zijn op 5 september 2023 voorgesteld op de infomarkt van het Project Gent Sint-Pieters.

Kon je er niet bij zijn? Meer informatie over het project vind je op https://www.projectgentsintpieters.be/het-project/nieuwbouwprojecten/de-stationsterrassen-gebouw-a5. Heb je nog bijkomende vragen? Contacteer het Infopunt op info@projectgentsintpieters.be.

Openbaar onderzoek

De Stad Gent organiseert een openbaar onderzoek van 11 januari tot en met 9 februari 2024.

Raadplegen dossier

  • Je kunt het dossier tijdens het openbaar onderzoek digitaal inkijken. Ga naar het omgevingsloket Vlaanderen en zoek op projectnummer OMV_2023079782
Bewonersbrief A5

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.