Resultaten enquête 'Project Gent Sint-Pieters op het juiste spoor?'

Geplaatst op 14 mei 2018
Resultaten enquete project gent sint pieters op het juiste spoor

Begin dit jaar verspreidden we een enquête naar aanleiding van 10 jaar Project Gent Sint-Pieters. De projectpartners wilden daarmee graag de mening van de gebruikers van de stationsomgeving en van de buurtbewoners horen over de zaken in het project die reeds gerealiseerd zijn, zoals het eerste deel van de treinperrons, het busstation en de fietsenparking, de autoparking, het natuurpark Overmeers, de bouwprojecten….

Maar liefst 1098 personen vulden de enquête in. Bent u benieuwd naar de resultaten? De resultaten van de enquête kan u hier terugvinden.

Naast de enquête hebben we ook themawandelingen met workshops georganiseerd. De resultaten van zowel de enquête als de wandelingen zullen dienen als input voor twee toekomstige projecten:

  • de uitwerking van het nieuwbouwproject langsheen de Koningin Fabiolalaan, meer bepaald de zone B, tussen de Aaigemstraat en de Verpleegsterstraat.
  • de opmaak van de plannen voor de twee pleinen aan beide zijden van het station: het Koningin Maria-Hendrikaplein en het Koningin Mathildeplein.

Uit de enquête kwamen positieve elementen, maar ook verbeterpunten. Daarmee gaan we aan de slag.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.