Werken in het station in de week van 2 tot 8 april

Geplaatst op 30 mrt. 2012

In de week van 2 tot 8 april 2012 worden er werken uitgevoerd in de reizigersonderdoorgang. De bevloering voor de ingangen naar de perrons 1 tot 6 is aan herstelling toe. Om deze werken te kunnen uitvoeren zal de reizigersonderdoorgang gedeeltelijk afgesloten worden. Dit gebeurt in twee fasen. Tijdens fase 1 (van 1 tot 4 april) wordt de westelijke zijde afgesloten en in fase 2 (van 4 tot 8 april) de oostelijke zijde. Op de perrons zullen hekkens geplaatst worden aan de trappen die ontoegankelijk zijn. De hinder beperkt zich tot de centrale onderdoorgang. Vanuit de oude tramtunnel zullen de perrons steeds bereikbaar zijn.

Klik hier voor een visuele verduidelijking (pdf - 74 kB).

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.