Infomarkt 5 maart

Geplaatst op 17 feb. 2020
Infomarkt 5 maart

Op 5 maart, van 17u tot 20u30, organiseren wij een infomarkt in het Infopunt.

Wat mag je verwachten?

  • Informatie over de actualisatie van het Masterplan publieke ruimte voor de stationsomgeving. Met dit Masterplan willen we een aantal vragen beantwoorden zoals: hoe zorgen we voor een veilige verkeerssituatie voor alle gebruikers van de stationsomgeving ? Hoe integreren we ontmoetingsplaatsen en groenzones in deze druk gebruikte buurt? Hoe richten we de publieke ruimte op een duurzame manier in?
  • Informatie in het kader van de mobiliteitsstudie die deel uitmaakt van het Masterplan. Welke gegevens over mobiliteit zijn er tot nu toe in kaart gebracht en wat waren de resultaten?
  • De opvolging van de sociaal ruimtelijke studie: wat doen we met de resultaten en hoe word jij hierbij betrokken?
  • Een stand van zaken van andere deelprojecten zoals het S-gebouw, het Koningin Mathildeplein en de zone B aan de Koningin Fabiolaan.

Bij elk van de infostanden zullen projectverantwoordelijken aanwezig zijn om jouw vragen te beantwoorden. Als je graag aan de klankbordgroep over mobiliteit in de stationsbuurt wil deelnemen, dan vind je op deze infomarkt alle voorbereidende informatie. Die klankbordgroep vindt plaats op 11 maart.

Kon je niet komen of wil je de presentaties getoond op de infomarkt nalezen? Alle informatie die gepresenteerd werd, kan je hier herbekijken.

Infomarkt: praktisch

Wanneer: Donderdag 5 maart 2020 doorlopend tussen 17 uur en 20.30 uur
Waar: Infopunt Project Gent Sint-Pieters, Prinses Clementinalaan 215, 9000 Gent
Inschrijven is niet nodig.
Kun je niet aanwezig zijn op de infomarkt? Dan kun je de documenten nadien ook raadplegen op deze website.
Toegankelijkheid: ben je wat minder goed te been, dan kan je ook de lift nemen. Die bevindt zich links van de trap. Als je de lift neemt, moet je blijven duwen op de toets 1 om naar boven te komen.
Lees hier de bewonersbrief.
Heb je hier nog vragen over? Stuur ons een e-mail op info@projectgentsintpieters.be of bel 09 241 24 11

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.